dimarts, 23 de setembre del 2014

Inscripcions obertes!!!!!!

Ja us podeu inscriure pel proper 19 d'octubre a la I Duatló de Muntanya Costa Brava, que tindrà lloc a les 09:30 hores, amb sortida des del pavelló Carles Nadal de Sant Feliu de Guíxols.


La Duatló de Muntanya Costa Brava neix de les ganes per part de dos clubs veïns i amics, com són el Club Aquàtic Xaloc de Sant Feliu de Guíxols i l’Associació Esportiva Matxacuca de Santa Cristina d’Aro, d’organitzar una prova esportiva conjunta.


Tots dos amb una gran experiència en l’organització d’esdeveniments esportius de renom com la Triatló de Sant Feliu per part d’el Xaloc, i com la Marxa del Pollastre o la Marató de l’Ardenya per part del Matxacuca, s’uneixen per donar el bo i millor de cadascun d’ells.


Fruit d’aquesta bona armonia entre clubs, sorgeix la idea de fusionar una mica de cada un d’ells, aportant la visió de la triatló per part del Xaloc i la visió de la muntanya per part del Matxacuca. D’aquesta combinació, neix la 1ª Duatló de Muntanya Costa Brava que tindrà lloc el 19 d'oactubre de 2014 a les 09:30 hores, amb sortida al pavelló Carles Nadal de Sant Feliu de Guíxols i que transitarà per ambdòs municipis veïns. La localització d’aquest pavelló Ganxó, el fa ideal per la celebració d’aquest tipus de proves, ja que té contacte directe amb la muntanya, i a més ofereix molta zona de pàrquing propera.


La intenció de la celebració d’aquesta prova és que hi tinguin cabuda tant els corredors de més nivell, com els més populars, on serà una bona oportunitat perquè alguns s’iniciïn en una modalitat cada vegada més present als calendaris, amb la clàssica formula de Run-BTT-Run (7km+21+3.5).


Amb aquesta voluntat d’abarcar des del nivell més alt fins als més modestos, hem dissenyat uns circuits aptes per a tots els públics. Tot seguit us mostrem les dades més importants dels circuits:


1er Tram de Running: Està compost per un recorregut que trancorre de forma íntegre per camins i corriols de muntanya per darrera del pavelló Carles Nadal. Aquest circuit, que és de 3,5 km, acumula uns 90 metres de desnivell positiu i no presenta dificultats tècniques. En aquest primer tram de Run s’hauran de fer dos voltes al mateix circuit, que sumaran els 7 km del primer bloc.


Tram de BTT (21km): Després d’haver de canviar el recorregut per causes medioambientals i valorant moltes opcions, ens hem decantat per un circuit variat, força rodador, amb alguna pujada curta però intensa i alguns corriols molt divertits. Aquest canvi de circuit no desmillora en res el tram de BTT, ja que gaudireu d’un bon recorregut, on tampoc hi haurà dificultats tècniques i és 100% ciclable. Primer de tot us trobareu una mica de planer a la sortida, seguit per una baixada divertida. Després algun puja-baixa, per encarar un tram de planer fins arribar a la zona de Solius, on us trobareu alguna pujadeta que us farà suar, però cap d’elles molt llarga. Aquestes pujades serviran perquè pugueu gaudir d’uns quants corriols de baixada gens tècnics, però molt i molt divertits. Un cop sortiu de la zona de Solius, us espera un bon tram planer que servirà per retornar a la zona d’arribada, amb una pujada final.Ens ha semblat interessant de cara als espectadors que hi hagi al pavelló, que tant a la sortida com a l’arribada, hi hagi un tram on es pugi veure rodar als corredors a l’explanada del costat del pavelló. Aquest tram inicial i final, també servirà als corredors per valorar distàncies amb corredors propers. Aquest tram és coincident a la sortida i també el fareu d’arribada (aproximadament 700-800 metres).


Teniu en compte també que el recorregut transita per pistes forestals i algun camí veïnal, i que tot el recorregut està obert al trànsit, motiu pel qual s’hauran de respectar les normes bàsiques de seguretat i de trànsit. Tot i això, hi haurà controls en els encreuaments, per donar pas en la mesura del que sigui possible. Seguiu en tot moment les indicacions dels membres de la organització.2on Tram de Running: Un cop deixada la BTT, s’haurà de realitzar una sola volta al tram proposat en el primer bloc de 3,5 km. En aquest cas, ja sabeu què us trobareu donat que ja heu fet el recorregut dos vegades en el primer bloc de running.


Els circuits estaran senyalitzats amb cintes als arbres, i marques de guix al terra. També us trobareu alguna fletxa de direcció de cartulina vermella. Tots el circuits estaran senyalitzats amb cinta com a molt cada 100-150 metres, és a dir que, si en algun moment aneu per algun camí durant molts metres i no veieu cintes, és que us heu equivocat i haureu de recular. El dia abans a la tarda, els circuits ja quedaran marcats.


En el tram de Running hi haurà un avituallament intermig amb aigua i en el tram de BTT hi haurà un únic avituallament al mig del sector. Al final de la prova, hi haurà avituallament i esmorzar. També us podreu dutxar amb aigua calenta al mateix pavelló.


En el tram de BTT hi haurà controls que tindran dos objectius. El primer serà donar avís als corredors en els trams on hi hagi encreuaments de carreteres, o trams on calgui indicar la bona direcció. El segon objectiu serà que aquests controls, estaran col·locats en alguns punts estratègics per tal de garantir que ningú retalli recorregut de forma voluntària o involuntària.

Mapa zona transició

Perfil circuit Running
 
Perfil circuit BTTCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada