divendres, 21 de març del 2014

Canvi de data de la duatló

Degut a diverses causes sobrevingudes abans de la celebració de la prova, ens veiem obligats a canviar de data el dia de la duatló. Hem esperat fins a últim moment per veure si finalment es podia celebrar, però hem preferit ajornar-la.
El fet d'haver de canviar el recorregut de BTT en tant poc temps, sumat a un coneixement encara baix de la prova, ha motivat que el ritme d'inscrits no fós l'esperat, malgrat creiem que la prova té tots els ingredients per garantir que els participants quedin satisfets: preu contingut, recorreguts atractius i alhora assequibles, bons serveis.......
Així doncs, treballarem encara amb més força per tal que el proper diumenge 19 d'octubre de 2014, tot estigui perfectament preparat, la prova sigui ja coneguda i les inscripcions segueixin el ritme esperat. Volem demanar disculpes a tots aquells que ja estàveu inscrits i als possibles inscrits pels problemes de calendari que aquest canvi us pugiu haver generat, però volem que sigui un dia on tot surti el millor possible i creiem que amb el canvi us podrem oferir una millor organització.

A aquells que ja estàveu inscrits, us retornarem els diners i rebreu un mail personalitzat informant-vos d’un petit detall que hem volgut tenir amb vosaltres per les molèsties causades.

Tot i anul·lar la prova pel dia 30/03/2014, els membres de l’organització que havíem de preparar la duatló, hem decidit ajuntar-nos al pavelló el diumenge al matí a la mateixa hora que estava prevista la sortida (09:30) per fer tot el recorregut de la duatló de forma conjunta, no competitiva i amb caràcter festiu i social. Tots aquells que ja estàveu inscrits, esteu convidats a venir i gaudir d’aquest dia que us servirà per conèixer el recorregut de forma íntegre. Prepararem alguna cosa senzilla per avituallment i ens podrem dutxar en acabar. 

*Recordeu que la nit de dissabte 29 al diumenge 30 de març, s'avança l'hora i dormireu una hora menys.

I DUATLÓ DE MUNTANYA COSTA BRAVA EL 19/10/2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada