dilluns, 20 d’octubre del 2014

La 1ª edició ja és a la saca!!!

Ahir diumenge 19 d'octubre, es va celebrar la I Duatló de Muntanya Costa Brava, amb molt bona acollida per part de tots els participants. No podem estar més contents de les valoracions rebudes dels corredors, ja que tots ells van gaudir de valent en una jornada on el temps va acompanyar molt.
Per ser una 1ª edició, i sabent com estan de saturats els calendaris amb tantes proves, ens donem per satisfets per la particiàció que va superar la cinquantena.
De l'experiència se n'aprèn, i els dos clubs que organitzaven la prova, acumulen moltes proves a l'esquena i per ser la primera duatló de muntanya a la que s'enfrontaven, el resultat ha estat més que satisfactori.
Voelm agraïr molt l'esforç de tots els voluntaris, ja que sense ells no serien possibles aquests esdeveniments.
Ja estem treballant per que la propera edició, encara sigui millor, i recollim algunes propostes dels corredors per anar endavant i millorar en el que es pugi.
Us emplacem a la propera edició, en una data per determinar, però ens estem plantejant fer un canvi d'escenari de temporada i enfocar la prova a la primavera..........ja es veurà.

Gràcies a tots i totes: corredors, voluntaris, organitzadors, col·laboradors, sponsors........


Classificació1

Classificació2

Explicacions prèvies a la sortida

Sortida de la prova

Zona de boxes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada